Om mig / Kontakt

Sara Glavin

Makeupartist i Göteborg

VEM ÄR JAG?

 

Jag, Sara Glavin, är en frilansande makeupartist med lång erfarenhet av branschen. Jag bor i Partille, Göteborg, tillsammans med min familj. Jag är en kreativ, engagerad och arbetar alltid för att leverera absolut bästa resultat.

 

Professionellt diplomerad Makeupartist

 

Jag började min karriär som makeupartist på Makeupstudion i Göteborg, där jag fick högsta betyg och blev inte bara diplomerad makeupartist utan professionellt diplomerad makeupartist. Under min studietid gjorde jag mycket porfoliobyggande uppdrag inom fotografering samt flertalet visningar för olika märken och event.

 

Lång erfarenhet inom skönhetsbranschen

 

Jag har utöver min utbildning en lång erfarenhet av att arbeta inom skönhetsbranschen då jag arbetat med bland annat modell för en dag-konceptet, som beauty advisor och utbildare. Jag har också lång erfarenhet av att sminka inför bröllop, fest och att hålla makeupkurser för privatpersoner. Jag har arbetat för företag så som Björn Axén, Elisabeth Arden, Anastasia Beverly Hills och senast MAC Cosmetics.

 

Du kan med andra ord känna dig trygg när du anlitar mig.

 

Jag tar inga kontanta betalningar utan för tillfället faktureras allt via Frilans Finanas då jag vill lägga mitt fokus på att leverera bästa möjliga upplevelse.

KONTAKTA MIG

 
 
 
 

Det går bra att kontakta mig via formuläret bredvid alternativt maila mig på info@sarasmakeup.nu så hör jag av mig så snart jag får möjlighet.

 

Vill du boka tid hos mig får du gärna gå via Dashl, där jag lägger upp mina lediga tider. Självfallet kan du kontakta mig här eller via mail om du inte hittar tiden/behandlingen du vill ha.

 

 

 

 

Vi hörs!

© Copyright. All Rights Reserved.