Tjänster / Priser

Sara Glavin

Makeupartist i Göteborg

Tjänster och Prislista

 

Nedan hittar ni mina vanligaste tjänster och priser, hittar du inte det du söker skicka en förfrågan så återkommer jag med prisförslag.

Vill ni boka en tid hos mig gör ni det lättast genom att gå via Dashl där jag lägger upp mina lediga tider, självklart kan ni maila också om tiden ni vill ha inte är ledig eller om det ni önskar inte finns på listan.

 

SMINKNINGAR

Balmakeup

 

En klassisk balmakeup på ca 90 minuter. Vi gör en makeup anpassad efter dig och dina färger, efter stilen du vill ha och känslorna du vill förmedla. Ingår gör även en kortare konsultation några veckor innan, där vi tittar på färger, klänning och diskuterar hur du vill ha det. Detta kan även göras via telefon.

Resetillägg tillkommer vid arbete utanför Göteborg.

fr. 1000 kr

Brudmakeup

 

En klassisk brudmakeup på ca 90 minuter som tar fram det bästa hos dig, det du vill framhäva. Här anpassar vi oss efter dina färgval och de känslor du vill förmedla. Lösögonfransar ingår om du önskar det. Här ingår en 30-60 minuters konsultation där vi kan göra en provsminkning och testa olika looker så att du känner dig säker. En provsminkning är inte en fullständig makeup.

Resetillägg tillkommer vid arbete utanför Göteborg. Pris kan variera beroende på avancemang av sminkning.

2400 kr

1000 kr

Festmakeup

Priset anger en ca 60 minuters festmakeup, exempelvis en snygg sotning med det lilla extra. Tänk glam och party. Vill du ha en mer avancerad makeup so tar längre tid så hör av dig så diskuterar vi ett pris.

 

Det samma gäller sällskap så som en tjejkväll, möhippa eller födelsedagskalas. Då kan vi diskutera pris utifrån vad det är ni önskar.

 

1500 kr

Tärnmakeup

En vacker tärnmakeup som håller bröllopets tema men som samtidigt förmedlar dina bästa egenskaper och tar fram det du vill framhäva.

 

Vill du boka flera tärnor eller kanske ett helt bröllopspaket är det bara att höra av sig.

LEKTIONER

fr. 800 kr

Sminkkurser

 

Känner du dig osäker på hur du ska lägga den där makeupen som passar dig? Vill du ha hjälp med att lära dig någonting speciellt? Här går vi igenom makeupens grunder och hur du kan lägga din makeup på bästa sätt, vilka redskap du behöver och hur du kan arbeta på bästa sätt. Har du önskemål om en specifik look utgår vi självfallet ifrån det.

Gruppkurser

 

Är ni ett gäng som vill ha en grupplektion, någonting ni vill göra för möhippa, kalas eller ett litet event. Hör då av mig till mig så kan vi se vad vi kan ordna.

fr. 499 kr/pers

FÖRETAG

 

Är du ett företag som är intresserad av att boka mig, kontaka mig direkt för en offert. Jag finns tillgänglig för företagsevent, utbildningar, fotograferingar, visningar, inspelningar osv.

Bokningspolicy

 

Avbokning som sker mindre än 48h innan bokad tid debiteras med 50% av kostnaden. Avbokning som sker mindre än 24h innan bokad tid debiteras med 100% av kostnaden.

Vid bokningar där konsultation gjorts kommer en avbokning debiteras med 200kr.

© Copyright. All Rights Reserved.